Roasted Potato Salad
TM6 TM5

Roasted Potato Salad

5.0 (4 évaluations )

Ingrédients

  • 1360 g baby red potatoes, quartered
  • 60 g vegetable oil
  • 1 ½ tsp salt, divided
  • ¼ tsp black pepper, ground, plus 1 pinch
  • 115 g red onions
  • 85 g celery, in pieces (5 cm/2 in.)
  • 5 sprigs parsley, fresh, leaves only
  • 2 sprigs dill, fresh, leaves only, plus extra to garnish
  • 140 g plain yogurt
  • 60 g mayonnaise
  • 30 g pickle relish, dill
    ou 30 g pickle relish, sweet
  • 15 g apple cider vinegar
  • 1 tsp Dijon mustard

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1059 kJ / 253 kcal
Protides
4 g
Glucides
31 g
Lipides
13 g
Graisses saturées
2 g
Fibre
3 g
Sodium
566 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives