Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 795 g stewing beef, trimmed and cubed (2.5 cm)
- 2 tsp dried oregano
- 1 tsp ground smoked paprika
- 2 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- ½ tsp ground cayenne pepper
- 1 ¼ - 1 ¾ tsp sea salt, to taste, divided
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 15 - 30 g fresh cilantro roots and stalks (leaves reserved to garnish) (see Tip)
- 20 g olive oil
- 200 g red onions, cut into wedges (approx. 4 cm)
- 1 jalapeño pepper, fresh, halved, deseeded (optional)
- 2 garlic cloves
-
170
g red bell peppers, deseeded and cut into pieces (2.5 cm)
ou 170 g yellow peppers, deseeded and cut into pieces (2.5 cm) - 2 tsp cocoa powder
- 1 tbsp red wine vinegar
-
795
g canned crushed tomatoes
ou 795 g canned chopped tomatoes - 1 tsp instant coffee, freeze-dried
- 1 tbsp cornstarch
- 1 tbsp water
- 395 g canned kidney beans, rinsed and drained
- 395 g canned black beans, rinsed and drained, (optional)
- sour cream, to serve
- grated cheddar cheese, to serve (see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3780.8 kJ / 903.6 kcal
- Protides
- 51.6 g
- Glucides
- 57 g
- Lipides
- 53.4 g
- Graisses saturées
- 19.2 g
- Fibre
- 18.1 g
- Sodium
- 1276.7 mg
Recettes alternatives
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1u. 45min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 Min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1 Std.
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels (TM5)
Pas d’évaluation
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Jalapeño chicken lettuce wraps
30 Min