Meatballs in Spanish sauce
TM5 TM6

Meatballs in Spanish sauce

4.0 (21 évaluations )

Ingrédients

Meatballs

  • 200 g carrots, chopped
  • 2 garlic cloves
  • 1 - 2 sprigs parsley, fresh (only the leaves)
  • 50 g breadcrumbs
  • 2 eggs
  • 50 g milk
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch nutmeg, ground
  • 1 pinch cinnamon, ground
  • 1 pinch black pepper, ground
  • 500 g mixed minced meat, (250 g of beef and 250 g of pork)
  • 50 g pine nuts (optionnel)
  • 20 g olive oil (to grease the tray)
  • flour (for batter)

Spanish sauce

  • 250 g onion, cut in quarters
  • 2 garlic cloves
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 1 tbsp tomato purée (optionnel)
  • 100 g white wine
  • 300 g water
  • 1 pinch salt
  • 1 pinch nutmeg, ground
  • 1 pinch pepper, ground
  • 1 tbsp beef extract
  • 1 pinch cloves, ground
  • 1 tbsp parsley, fresh, chopped

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2007 kJ / 480 kcal
Protides
16.27 g
Glucides
11.31 g
Lipides
40.82 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives