Appareils & accessoires
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
Prép. 25min
Total 1h
4 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas50 g
-
wit brood geroosterd50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
verse dragon2 tl
-
water600 g
-
zout aan te passen aan de smaak9 snuifjes
-
verse groene erwten500 g
-
wortelen primeur, in de lengte doormidden gesneden200 g
-
sjalotten doormidden gesneden70 g
-
olijfolie20 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.190 g
-
visfilets4
-
vers gemalen peper aan te passen aan de smaak6 snuifjes
-
mosterd1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1152.5 mg
Protides
42.5 g
Calories
2624.3 kJ /
629.3 kcal
Lipides
37.8 g
Fibre
10.3 g
Graisses saturées
20.3 g
Glucides
29.5 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Klassiekers
27 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40min
De eerste hap: Rijstpap
Pas d’évaluation
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Pas d’évaluation
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Gegrilde zeevruchten plank
Pas d’évaluation
Gazpacho met kers en munt
Pas d’évaluation
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Pas d’évaluation
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Zeevruchtensoep
30min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Pas d’évaluation
Zalm met venkel
40min