Appareils & accessoires
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
Prép. 10min
Total 10h 25min
6 portions
Ingrédients
Ginger sugar syrup
-
water200 g
-
white sugar100 g
-
palm sugar100 g
-
fresh ginger cut into slices50 g
-
pandan leaves (optional)4
Douhua
-
dried soybeans200 g
-
water plus extra to soak and cook2250 g
-
Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)½ tsp
-
cornflour1 tbsp
-
water1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
24.5 mg
Protides
3.8 g
Calories
762 kJ /
182.1 kcal
Lipides
1.7 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
39.6 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Around Asia
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Pork Adobo
55min.
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min.
Douhua (soybean curd)
10hod. 25min.
Lotus Leaf Glutinous Rice
1hod. 35min.
Steamed Siew Mai
5hod.
Hainanese chicken and rice
1hod. 50min.
Homemade Soy Milk
30min.
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1hod. 20min.
Onsen Eggs
50min.
Mantao
1hod.
Calamansi Juice
5min.