Whole roast broccoli with romesco sauce

Whole roast broccoli with romesco sauce

4.6 5 évaluations
Prép. 10min
Total 45min
4 portions

Ingrédients

  • broccoli (approx, 400 g), whole, stalk trimmed to sit flat
    1
  • red capsicum deseeded, cut into pieces
    1
  • red onion cut into pieces
    ½
  • Roma tomatoes halved
    2
  • lemon
    ½
  • garlic cloves
    3
  • water
    3 tbsp
  • smoked paprika
    ½ tsp
  • extra virgin olive oil plus extra to drizzle
    70 g
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • harissa paste (see Tip)
    30 g
  • flaked almonds toasted, plus extra to garnish
    30 g
  • fresh parsley leaves only, fully dried, fried (optional)
    2 sprigs

Infos nut. par 1 portion

Calories 243.2 kcal / 1017.4 kJ
Protides 3.9 g
Lipides 21.6 g
Glucides 11.1 g
Fibre 3.8 g
Graisses saturées 3 g
Sodium 21 mg

Tu aimes ce que tu vois?

Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !

Inscrive-toi à notre essai gratuit de 30 jours et découvre le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Tu pourrais aussi aimer...