Grape, Brie and Rosemary Flatbread
TM6 TM5

Grape, Brie and Rosemary Flatbread

4.6 ( 20 évaluations )

Ingrédients

  • 2 ¼ tsp dried instant yeast
    ou 25 g fresh yeast crumbled
  • 220 g water
  • ½ tsp fine sea salt
  • 400 g strong white bread flour
  • 10 g olive oil plus extra for greasing and drizzling
  • 150 g Brie cheese cut in pieces (2 cm)
  • 200 g seedless red grapes halved
  • 3 sprigs fresh rosemary leaves only, roughly chopped
  • coarse sea salt for sprinkling

Infos nut.
par 1 slice
Calories
190 kcal / 801 kJ
Protides
7 g
Lipides
6 g
Glucides
27 g
Graisses saturées
3 g
Sodium
307 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives