Appareils & accessoires
Madurese chicken satay
Prép. 5min
Total 1h 30min
4 portions
Ingrédients
Chicken Satay
-
skinless, boneless chicken thighs cut in cubes (2 cm)800 g
-
Indonesian white spice paste room temperature70 g
-
kecap manis80 g
-
Chicken stock paste½ tsp
-
sea salt adjust to taste½ tsp
-
ground white pepper adjust to taste¼ tsp
Peanut Sauce
-
roasted unsalted peanuts120 g
-
Indonesian white spice paste room temperature50 g
-
curly red chilli cut in halves25 g
-
vegetable oil25 g
-
palm sugar20 g
-
kecap manis35 g
-
white sugar10 g
-
makrut lime leaves cut in thin slices5 g
-
water500 g
-
Chicken stock paste½ tsp
-
sea salt adjust to taste½ tsp
-
ground white pepper adjust to taste½ tsp
-
kecap manis to serve
-
freshly squeezed lime juice to serve
-
fried shallots to serve30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2404.7 mg
Protides
50.2 g
Calories
2539.4 kJ /
606.9 kcal
Lipides
34.6 g
Fibre
4.6 g
Graisses saturées
7.5 g
Glucides
26.3 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Indonesian
13 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Easy lamb hotpot
2sa
Big Mac-style sauce
4sa
Mediterranean octopus salad
40 dk
Indonesian red spice paste
45 dk
Indonesian yellow spice paste
40 dk
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 dk
Indonesian white spice paste
35 dk
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1sa 15 dk
Marinated chicken with salsa
40 dk
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1sa 15 dk
Souvlaki lamb couscous salad
25 dk
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 dk