Plum brioche buns
TM6 TM5 TM31

Plum brioche buns

4.0 ( 4 évaluations )

Ingrédients

Crumble

  • 50 g baker's flour
  • 50 g white sugar
  • 40 g unsalted butter

Brioche

  • 250 g milk
  • 100 g white sugar
  • 10 g dried instant yeast
  • 520 g baker's flour plus extra to dust
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 2 eggs separated
  • 80 g unsalted butter cut into pieces, softened
  • 1 pinch sea salt
  • extra virgin olive oil to grease
  • 300 g fresh blood plums (3-4), stones removed, cut into thin wedges (see Tips)

Infos nut.
par 1 piece
Calories
250.5 kcal / 1048.2 kJ
Protides
6.2 g
Lipides
8 g
Glucides
38.5 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
4.5 g
Sodium
27.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives