Appareils & accessoires
Indonesian green spice paste
Prép. 5min
Total 40min
500 g
Ingrédients
-
garlic cloves70 g
-
eschalots100 g
-
fresh green chilli cut in halves200 g
-
white sugar1 tsp
-
vegetable oil90 g
-
sea salt1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 500 g
Sodium
2363.4 mg
Protides
11 g
Calories
4348.1 kJ /
1039.2 kcal
Lipides
90.9 g
Fibre
7.7 g
Graisses saturées
12.9 g
Glucides
62 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsTu pourrais aussi aimer...
HongKong Style Soy Braised Chicken
Brak ocen
Steamed orange and pomegranate sponge
1 godz. 35 min
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2 godz. 10 min
Indonesian red spice paste
45 min
Indonesian yellow spice paste
40 min
Witches' Finger Cookies
2 godz.
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20 min
Creamy Mango Ice Cream
2 godz. 20 min
Traditional French chocolate canelé
49 godz.
Chicken stock powder
6 godz. 35 min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 godz. 30 min
Traditional French vanilla canelé
49 godz. 5 min