Appareils & accessoires
Chopped Vegetable Salad
Prép. 10min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
-
mixed vegetables and fruit (e.g. 2 oz celeriac, 3.5 oz beetroot, 9 oz carrots, 3.5 oz apple), cut into pieces as needed18 oz
-
oil1 oz
-
1 oz lemon juicevinegar1 oz
-
1 tsp herb saltsalt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
½ tsp honeysugar½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
609.6 mg
Protides
2.2 g
Calories
723 kJ /
172.8 kcal
Lipides
7.9 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
0.9 g
Glucides
15.6 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The basic cookbook
177 Recettes
Canada
Canada
The Basic Cookbook
176 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Creamy Tomato Soup
30 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Leek and Potato Soup
40 Min
Berry Dream
10 Min
Apple Sauce
20 Min
Flour from Cereal Grains or Pulses
5 Min
Minestrone
45 Min
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Vegetable Soup
35 Min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 Min
Spanish Rice
30 Min
Braided Milk Bread
2 Std. 20 Min