Appareils & accessoires
Asparagus Cream Soup
Prép. 10min
Total 25min
6 portions
Ingrédients
-
white asparagus peeled, woody part discarded, cut into pieces (1½ in.)14 oz
-
potatoes cut into pieces3 ½ oz
-
yellow onions halved2 oz
-
garlic clove1
-
water divided20 oz
-
1 heaping tsp homemade vegetable stock pastevegetable stock cube1
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
2 oz cream cheesespreadable cheese2 oz
-
2 - 3 ½ oz Greek yogurtsour cream2 - 3 ½ oz
-
fresh parsley leaves only, chopped3 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
219.4 mg
Protides
4.5 g
Calories
394.2 kJ /
94.2 kcal
Lipides
5.9 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
3.3 g
Glucides
7.1 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The basic cookbook
177 Recettes
Canada
Canada
The Basic Cookbook
176 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Creamy Tomato Soup
30 min
Carrot Ginger Soup
20 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Leek and Potato Soup
40 min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Purple Cauliflower Soup
25 min
Shrimp Mousse
35 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
French Onion Soup
1 h 10 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min