Appareils & accessoires
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Prép. 15min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
zucchini slender type, approx. 5 cm in diameter450 g
-
dried porcini mushrooms15 g
-
water500 g
-
fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), cut in slices300 g
-
fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced300 g
-
garlic cloves3 - 5
-
shallots cut in halves30 g
-
olive oil45 g
-
tomato paste50 g
-
salt1 tsp
-
grated Parmesan cheese to serve (see Tip)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
703.5 mg
Protides
7.4 g
Calories
927.8 kJ /
221.8 kcal
Lipides
13.9 g
Fibre
6.1 g
Graisses saturées
2.4 g
Glucides
21.8 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Let's Spiralize
25 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Tuna Pate
Pas d’évaluation
Mini Green Shakshukas
Pas d’évaluation
Roasted Chicken with Vegetables
Pas d’évaluation
Caprese Frittata
30min
Greens and Ham Egg White Omelet (Diabetes)
25min
Green smoothie
10min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney)
15min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Dried Scallop Fish Slice Congee
30min
Berry avocado smoothie (Toddlers and beyond)
5min
Mango tequila sunrise cocktail (Diabetes)
10min