Spiralized Butternut Squash and Gochujang Gratin

Spiralized Butternut Squash and Gochujang Gratin

Pas d’évaluation
Prép. 15min
Total 1h 30min
6 portions

Ingrédients

  • butternut squash ends trimmed, peeled deseeded, trimmed in a circular shape that fit the feeder tube
    800 g
  • garlic cloves
    2
  • shallots cut in pieces
    60 g
  • unsalted butter in pieces, plus extra to grease
    60 g
  • sesame oil
    10 g
  • gochujang (Korean chilli paste)
    60 g
  • light soy sauce
    20 g
  • salt
    1 tsp
  • ground white pepper
    1 tsp
  • mozzarella cheese grated
    400 g
    cheddar cheese, grated

Infos nut. par 1 portion

Calories 238.5 kcal / 997.9 kJ
Protides 23.9 g
Lipides 7.4 g
Glucides 22.3 g
Fibre 4.8 g
Graisses saturées 3.7 g
Sodium 1082.2 mg

Tu aimes ce que tu vois?

Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !

Inscrive-toi à notre essai gratuit de 30 jours et découvre le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Tu pourrais aussi aimer...