
Appareils & accessoires
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Prép. 30min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
whole squid (approx. 250 g and 25 cm long each), cleaned and gutted, all edible parts reserved (see tip)2
-
stale bread torn in pieces20 g
-
fresh parsley leaves5 g
-
dry white wine10 g
-
ground white pepper2 pinches
-
olive oil2 Tbsp
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
lemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
double cream75 g
-
saffron threads plus extra for garnishing2 pinches
Infos nut. par 1 portion
Calories
211 kcal /
881 kJ
Protides
10 g
Lipides
16 g
Glucides
5 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
7 g
Sodium
169 mg
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Welcome to the World of Sous-vide
13 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande