Appareils & accessoires
Omelet Caprese
Prép. 10min
Total 30min
6 portie
Ingrédients
-
eieren6
-
zout½ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
water700 g
-
220 g pruimtomaten, gehalveerdkerstomaten gehalveerd220 g
-
buffelmozzarella in halve manen gesneden (0,5 cm)110 - 170 g
-
basilicumblad, vers met de hand gescheurd5 - 8
-
creme van balsamicoazijn om te besprenkelen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
414.9 mg
Protides
11.6 g
Calories
611 kJ /
146 kcal
Lipides
9.9 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
4.6 g
Glucides
2.4 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Pad Thai
45min
Balletjes met dadels en noten
Pas d’évaluation
Paëlla
50min
Butter Chicken
1h
Spaghetti Bolognese
40min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Bolognesesaus
1h 15min
Kimchi risotto
Pas d’évaluation
Kip in Tomaten-Uiensaus
Pas d’évaluation
Dubai Chocolate Tiramisu
Pas d’évaluation
Dadel- en Haverdrank
20min