Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)

Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)

Pas d’évaluation
Prép. 30min
Total 1h 15min
4 portion

Ingrédients

Dough
  • all purpose white flour
    255 g
  • cornstarch
    30 g
  • salt
    1 tsp
  • vegetable oil
    1 tbsp
  • water
    130 g
Chicken
  • onions cut into thin wedges (¼ in.)
    115 g
  • water
    995 g
  • salt divided
    1 ½ tsp
  • chicken thigh, skinless, boneless cut into strips (¾ in.)
    340 g
  • garlic cloves to taste
    8 - 10
  • vegetable oil
    1 ½ tbsp
  • sesame oil
    1 tbsp
  • black pepper, ground
    ¼ tsp
Noodles and Soup
  • water
    1750 g
  • all purpose white flour to dust
  • sesame oil to drizzle
  • green onions thinly sliced, for garnish
    2
  • Korean chilli paste to serve (optional - see Tip)

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1655.5 mg
Protides 20.3 g
Calories 2071 kJ / 495 kcal
Lipides 20 g
Fibre 3.1 g
Graisses saturées 3.8 g
Glucides 60 g

Tu aimes ce que tu vois?

Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !

Inscrive-toi à notre essai gratuit de 30 jours et découvre le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Tu pourrais aussi aimer...