Appareils & accessoires
Ginger Fried Rice
Prép. 5min
Total 15min
8 portions
Ingrédients
-
boneless chicken thighs cut in cubes (2 cm)150 g
-
sesame oil plus 1 tbsp extra60 g
-
white pepper powder1 dash
-
light soy sauce plus 1 tsp extra20 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut in 3 cm cubes80 g
-
cooked rice (see tip)550 - 600 g
-
eggs lightly beaten2
-
chicken stock powder10 g
-
spring onions chopped, to garnish2 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
126 mg
Protides
7 g
Calories
968 kJ /
231 kcal
Lipides
12 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
23 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Easy Asian Home Cooking
12 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Chicken Curry (Filipino Style)
35min.
Mini Green Shakshukas
Žádné hodnocení
Hakka Yong Tau Foo Soup
1hod. 20min.
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
Žádné hodnocení
Spiralized Zucchini Tom Yum Soup Noodles
45min.
Stir fried broccoli and carrots
12min.
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min.
Cereal Prawns
30min.
Chicken Afritada
30min.
One Pot Chicken Rice
50min.
Chicken Macaroni Soup
30min.
Creamy chicken and broccoli pasta
30min.