Appareils & accessoires
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
Prép. 10min
Total 15min
6 portions
Ingrédients
-
sunflower oil250 g
-
egg1
-
Dijon mustard1 tsp
-
tomato ketchup20 g
-
lemon freshly squeezed juice only1
-
chilli powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
fresh coriander leaves10 g
-
English cabbage cut in pieces250 g
-
carrots cut in pieces150 g
-
red radishes80 g
-
smoked salmon cut in strips300 g
-
baguette2
-
roasted hazelnuts (optionnel) chopped, to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1239.4 mg
Protides
22.3 g
Calories
3050.8 kJ /
729.2 kcal
Lipides
47.5 g
Fibre
4.6 g
Graisses saturées
5.7 g
Glucides
58.6 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
We can Work Magic out of Simple Things
37 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Beef Rendang
1 h 30 min
Chilli chocolate truffle cake
No ratings
Chinese egg noodles
1 h
Sarsi Cordial
50 min
Air Katira (Katira Drink)
10 min
Asian master stock
1 h 45 min
Mushrooms stuffed with onion ricotta
No ratings
Mayonnaise
5 min
Kek Tapak Kuda (Horseshoe Cake)
1 h
Ayam Balado
45 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 h 10 min
No fail béchamel
15 min