Geräte & Zubehör
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
waxy potato peeled, whole or cut in pieces (4 x 4 cm) to fit through feeder tube1100 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
diced bacon (see Variation)150 g
-
clarified butter unsalted60 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
735.6 mg
Protein
10.4 g
Kalorien
2236.3 kJ /
534.5 kcal
Fett
33.8 g
Ballaststoff
6.2 g
Gesättigte Fettsäuren
14.9 g
Kohlenhydrate
49.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Aligot (Cheesy Mashed Potato)
30 Min
Wholegrain mustard
120 Std.
Spicy Sausage Macaroni and Cheese
Keine Bewertungen
Raspberry and basil sangria
40 Min
Steamed orange and pomegranate sponge
1 Std. 35 Min
Thai watermelon salad
50 Min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter, using modes)
45 Min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
30 Min
Warm bulgur salad with orange dressing
40 Min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 Min
Korean Bo ssam
29 Std. 20 Min
Freeform basic bread
1 Std. 35 Min