Appareils & accessoires
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Prép. 35min
Total 13h 10min
6 portions
Ingrédients
Vanilla Ganache (the day before)
-
gelatin sheets (approx. 2 g each)2
-
cold water to soak
-
white chocolate cut into pieces85 g
-
cream, 35 % fat395 g
-
2 tsp vanilla pastevanilla pod seeds only1
Caramel
-
sugar100 g
-
butter, unsalted in pieces45 g
-
cream, 35 % fat room temperature3 g
Pecan Praline
-
pecan nut divided315 g
-
water30 g
-
sugar115 g
-
salt1 pinch
-
hazelnut oil2 tbsp
-
puff pastry1 sheet
-
powdered sugar15 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
215.2 mg
Protides
9.6 g
Calories
4472.9 kJ /
1069 kcal
Lipides
88.6 g
Fibre
7 g
Graisses saturées
31.7 g
Glucides
72.8 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
We Can Switch to CHEF MODE in a Flash
28 Recettes
Canada
Canada
Tu pourrais aussi aimer...
Allergen Free Overnight Oats
8 Std.
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Keine Bewertungen
Pumpkin Chai Latte
Keine Bewertungen
Salmon with Grapefruit Quinoa
Keine Bewertungen
Liquid Caramel
Keine Bewertungen
Fruit Smoothie
Keine Bewertungen
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Keine Bewertungen
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min
Mexican chicken soup
40 Min
Chicken Enchiladas
40 Min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5 Min
Vanilla Steamer
5 Min