Appareils & accessoires
Gluten free date, apple and walnut tea bread
Prép. 10min
Total 1h 30min
16 slices
Ingrédients
-
extra virgin olive oil plus extra to grease60 g
-
brown rice240 g
-
pitted dates100 g
-
apple unpeeled, cored and quartered140 g
-
mixed spice1 tsp
-
gluten free baking powder1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
psyllium husk1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
shelled walnuts80 g
-
eggs4
-
water120 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
194.3 mg
Protides
3.8 g
Calories
702.4 kJ /
167.9 kcal
Lipides
8.8 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
1.4 g
Glucides
19.4 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Manifesto
202 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Nourish
29 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Vegetable Massaman curry
45min
Hearty minestrone with herb gremolata
40min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20min
NZ mustard sauce
15min
Banana bread
1h 40min
Smoked salmon terrine
24h 25min
Homemade toasted muesli
30min
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9h
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5min
Magic muffins (Noni Jenkins)
30min
Best ever carrot cake
1h 35min