Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1500 g boneless lamb leg, cut into pieces (4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 3 celery stalks, trimmed and cut into thirds
- 20 g olive oil
- 450 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 1 cinnamon quill
- 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 tbsp plain flour
- 80 g freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons)
- 2 egg yolks
- 340 g fresh silverbeet (2 bunches), trimmed and cut into pieces
- 400 g marinated artichoke hearts, drained and cut into quarters (optional)
- 100 g butter, cut into pieces
- 8 sheets filo pastry
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3298.3 kJ / 785.3 kcal
- Protides
- 59.8 g
- Glucides
- 18.6 g
- Lipides
- 51.1 g
- Graisses saturées
- 22 g
- Fibre
- 9.4 g
- Sodium
- 620.7 mg
Recettes alternatives
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Chorizo and chicken pasta
50min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Meatballs with tomato sauce
40min
Lasagne bolognese
2h 30min
Chorizo meatballs and potato stew
40min
Pork meatballs with couscous
50min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1h 20min
Chicken and pesto risoni
35min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55 min