Appareils & accessoires
Potato Salad with Green Goddess Dressing
Prép. 15min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
water700 g
-
large eggs4
-
potatoes sliced (1 cm), peeled if desired700 g
-
frozen green beansfrozen edamame beans300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh chives cut in pieces20 g
-
fresh dill cut in pieces10 g
-
fresh parsley cut in pieces15 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
freshly squeezed lemon juice25 g
-
mustard10 g
-
sugar1 pinch
-
ground black pepper½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 4 portions
Sodium
2893.9 mg
Protides
80.7 g
Calories
7302.7 kJ /
1745.4 kcal
Lipides
92.3 g
Fibre
31.8 g
Graisses saturées
16.5 g
Glucides
157 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Green Goddess Summer Salads
6 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10 Min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1 Std. 25 Min
Browned Pork Rice
Keine Bewertungen
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 Min
Strawberry Shortcake Waffle
40 Min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20 Min
Peanut Butter Ice Cream
8 Std. 20 Min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 Min
15-minute noodles
15 Min