Appareils et accessoires
Pecan, apple and carrot pudding
Prép. 5min
Total 1h
2 portions
Ingrédients
Pudding
-
butter for greasing
-
pecan nuts plus extra for garnishing80 g
-
carrot cut into pieces80 g
-
red apple core removed and cut into quarters130 g
-
raw sugar2 tbsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground cinnamon plus extra to sprinkle½ tsp
-
ground allspice½ tsp
-
eggs2
-
cornflour20 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt1 pinch
-
water1200 g
Syrup
-
pouring (whipping) cream70 g
-
raw sugar50 g
-
natural vanilla extract¼ tsp
-
water1 tbsp
-
butter cut into cubes40 g
-
star anise2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
379.6 mg
Protides
11.8 g
Calories
3485.3 kJ /
833 kcal
Lipides
63.2 g
Fibre
8.1 g
Graisses saturées
22.4 g
Glucides
62.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cooking for Me and You
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Macadamia and Parmesan biscuits
25min
Impossible coconut pie
1h 30min
Pear blueberry quinoa crumbles
35min
Pumpkin and tempeh bobotie
1h 5min
Orange, hazelnut and coconut balls
2h 10min
Ricotta and pistachio cheesecake
10min
Chocolate and nut biscuits
55min
Tapioca fruit cereal
24h 15min
Rye loaf
40min
Chocolate fruit and nut squares
1h 10min
Zucchini slice
45min
Buckwheat and date bliss balls
24h 20min