Dispositivi & Accessori
Rhubarb and Ginger Tart
Prep. 20min
Totale 1h 45min
8 portions
Ingredienti
-
ginger cake sliced (1 cm)200 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
unsalted butter cold, diced150 g
-
water20 - 40 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
brown sugar150 g
-
rhubarb peeled, cut in pieces (2 cm)500 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
74.4 mg
Proteine
5.8 g
Calorie
1828.9 kJ /
437.1 kcal
Grassi
18.7 g
Fibre
2.5 g
Grassi saturi
11.3 g
Carboidrati
62.7 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Raspberry and Vanilla Éclairs
2h
Stewed Rhubarb with Orange
10min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25min
Ginger Cordial
2h
Liquid Yoghurt in Mixing Bowl
12h
Ginger, Clementine and Honey Steamed Puddings
1h
Chocolate Yoghurt
8h 10min
Gooseberry Curd
1h
Orange Shortbread and Chai Ice Cream Sandwiches
9h 15min
Chocolate Beetroot Muffins
30min
Soubise Sauce
30min
Spiced Beef Rolls
3h 10min