Chinese Style Stir-Fried Vegetables
TM6 TM5

Chinese Style Stir-Fried Vegetables

4.4 (59 valutazioni )

Ingredienti

  • 1 long red chilli, halved, deseeded if desired
  • 2 garlic cloves
  • 10 - 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm), to taste
  • 30 g peanut oil
  • 500 g mixed vegetables (e.g. cabbage, mushrooms, carrots, broccoli, red peppers), sliced (5 mm)
  • 1 pinch fine sea salt, or to taste
  • 1 - 2 tsp oyster sauce, to taste
    o soy sauce, to taste

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
633 kJ / 151 kcal
Proteine
3 g
Carboidrati
11 g
Grassi
8 g
Fibre
9 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative