Dispositivi & Accessori
Keftethes (Greek meatballs)
Prep. 15min
Totale 40min
6 portions
Ingredienti
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
garlic clove1
-
fresh mint leaves only (see Tips)2 sprigs
-
olive oil plus 2-3 tablespoons extra for frying50 g
-
lamb mince broken into pieces (see Tips)500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
breadcrumbs60 g
-
dried oregano1 tsp
-
plain flour for dusting
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
501.8 mg
Proteine
19.7 g
Calorie
1164.5 kJ /
277.2 kcal
Grassi
16.4 g
Fibre
2.4 g
Grassi saturi
3.6 g
Carboidrati
12.1 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Postcards from Greece
14 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1h 30min
Bengali fish cakes
1h 20min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Layered lamb curry
1h
Apple and cranberry farro salad
35min
Open fish burgers
1h
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Lamb Moussaka
1h 30min