Dispositivi & Accessori
Chocolate tofu mousse pots
Prep. 5min
Totale 1h 10min
4 portions
Ingredienti
-
dairy free chocolate broken into pieces120 g
-
cocoa powder30 g
-
almond milk70 g
-
caster sugar100 g
-
salt1 pinch
-
silken tofu drained300 g
-
frozen raspberries (opzionale) for decorating50 g
-
fresh mint leaves (opzionale) for decorating1 sprig
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
62.8 mg
Proteine
8.1 g
Calorie
1410.8 kJ /
335.8 kcal
Grassi
12.7 g
Fibre
6 g
Grassi saturi
5.8 g
Carboidrati
46.3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Chocolate addiction
9 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Cranberry and coconut toasted cereal
50min
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
30min
Vegan "Beefy" Burger
1h 40min
Stretchy melty cheese
20min
Savoury cashew cream cheese
3h 10min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Plant-based parmesan
5min
Cashew sour cream
10min
Vegan tiramisu
3h 20min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Vegan Pesto
10min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4h 5min