![Beetroot soup (gut health) Beetroot soup (gut health)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/204EFD62-D17C-438C-BD93-B3EE4B228063/Derivates/5fa84baa-1df2-495f-bb24-9393c10780a0.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 70 g cashews, dry roasted or activated, plus extra to serve (see Tips)
- 180 g onion, cut into quarters
- 100 g carrot, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 50 g celery, cut into pieces (3 cm)
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra to serve
- 600 g beetroot, washed, trimmed and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
- 2 apple, unpeeled and cored; 1 cut into quarters, 1 cut into julienne, to serve
- 550 g liquid chicken stock or bone broth (see Tips)
- 50 g lemon juice
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- watercress, to serve (optional)
- kefir milk, to serve (optional - see Tips)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 821.8 kJ / 195.7 kcal
- Proteine
- 5.2 g
- Carboidrati
- 15.7 g
- Grassi
- 11.4 g
- Grassi saturi
- 1.9 g
- Fibre
- 5.5 g
- Sodio
- 203 mg
Ricette alternative
Hearty seven vegetable soup
30min
Curried carrot and ginger soup
40min
Tuscan bean soup
40min
Carrot and coriander soup
30min
Green goodness soup
10min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 мин.
Spicy cauliflower soup
20min
Creamy tomato and basil soup
30min
Broccoli almond soup
30min
Broccoli soup with sage oil
30min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min