Dispositivi & Accessori
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
Prep. 20min
Totale 30min
25 pieces
Ingredienti
-
fresh jalapeño chili stem and seeds removed1
-
red onion cut into pieces1 oz
-
cilantro leaves only4 sprigs
-
ground cumin⅛ tsp
-
paprika⅛ tsp
-
salt⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
fresh salmon fillets, skinless cut into pieces (¼ in.)9 oz
-
lime juice1 oz
-
avocado oil2 tsp
-
watermelon (approx. ¼ watermelon)28 - 30 oz
-
avocado flesh only, cubed (¼ in.)½
-
Tabasco sauce (opzionale) to taste
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Proteine
3.2 g
Calorie
209 kJ /
49 kcal
Grassi
2.8 g
Fibre
0.5 g
Carboidrati
2.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Spanish Tapas
10 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Guacamole
5 min
Chicken Garam Masala
50 min
Basil Pesto
10 min
Fish Tacos
45 min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 min
Sesame Ginger Chicken with Zoodles
40 min
Pork and Mushroom Wraps
30 min
Shrimp Sauté
25 min
Buffalo Chicken Quinoa Fritters
50 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Tuna Tartare
40 min
Tinga de Pollo
40 min