Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Mashed pea and corn slice
- butter, for greasing
- 3 spring onions/shallots (approx. 90 g), trimmed and cut into quarters
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 100 g tasty cheese, cut into cubes (3-4 cm)
- 500 g frozen green peas, thawed
- 400 g canned chickpeas, drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 250 g frozen corn kernels, thawed
- 4 eggs
- 2 tsp seeded wholegrain mustard
- 50 g plain flour
- ½ tsp baking powder
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, to taste
Green goddess dressing
- 3 pieces lemon zest (1 x 5 cm), no white pith
- 1 garlic clove
- 100 g fresh baby spinach leaves
- 7 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 sprigs fresh chives, cut into quarters
- 1 tbsp dried tarragon
- 50 g mayonnaise (see Tips)
- 50 g sour cream
- 2 tbsp lemon juice
- 1 pinch sumac (optional)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into quarters
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1546.8 kJ / 368.2 kcal
- Proteine
- 18.2 g
- Carboidrati
- 27.9 g
- Grassi
- 18 g
- Grassi saturi
- 8 g
- Fibre
- 10.2 g
- Sodio
- 804.5 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Vegetable lasagne
1h 35 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35 min
Three-bean shepherd's pie
26h
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Mediterranean carrot fritters
1h
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Lentil bolognese
30 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min