Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 100 g dried lima beans
- 800 g water, plus extra for soaking
- 1 garlic clove
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 celery stalk, cut into pieces (4 cm)
- 1 carrot, spiralised or cut into julienne, core reserved and cut into pieces (4 cm) (see Tips)
- 400 g canned diced tomatoes
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ½ parsnip (approx. 100 g), spiralised or cut into julienne
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 zucchini (approx. 200 g), spiralised or cut into julienne
- ½ lemon, juice only, to taste
- 8 sprigs fresh coriander, leaves only
- 8 sprigs fresh dill, leaves only
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 605.5 kJ / 144 kcal
- Proteine
- 8.8 g
- Carboidrati
- 18.9 g
- Grassi
- 1.2 g
- Grassi saturi
- 0.2 g
- Fibre
- 8.8 g
- Sodio
- 908.6 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Rice salad
1 godz.
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1u. 15min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Vegetable soup
35 min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Grain salad lettuce cups
1 godz. 55 min
Gluten free spinach and lemon pasta
1 Std. 20 Min
Asparagus and pea omelette
20 min
Cream of tomato soup
25 min
Broccoli almond soup
30 min