Versioni compatibili
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 60 g medium-hard cheese (e.g. Gruyère or Cheddar), cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
-
50
g day old bread rolls, cut into pieces (1-2 cm)
o 50 g day old bread, cut into pieces (1-2 cm) - 200 g frozen chopped spinach, thawed
- 4 eggs
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 50 g onions, cut into halves
- 50 g carrots, cut into pieces
-
700
g ripe tomatoes, cut into pieces
o 700 g canned diced tomatoes - 6 - 8 fresh basil leaves
- 500 g water
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to The Basic Cookbook)
- 400 g mixed vegetables (e.g. capsicum, zucchini, eggplant), cut into pieces (2-3 cm)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1654 kJ / 395 kcal
- Proteine
- 17 g
- Carboidrati
- 19 g
- Grassi
- 26 g
- Fibre
- 6.5 g
Ricette alternative
Green goodness soup
10min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2h 15min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Pearl barley risotto with asparagus
1hod. 5min
Lentil hotpot
12h 45min
Creamy turkey stew (TM5)
3 Std. 50 Min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Pearl rice meatballs
2h
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Nessuna valutazione
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Miso soup and sake seafood with rice
1hod. 5min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30 Min