Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 80 g kale, ribs removed and leaves cut into pieces
- 80 g fresh silverbeet, ribs removed and leaves cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 150 g leek (white and light green parts only), cut into slices
- 20 g coconut oil
- 200 g sweet potato, cut in pieces (approx. 1.5 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- ¼ tsp salt, plus extra to taste
- 20 g lemon juice, plus extra as needed
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 550.3 kJ / 131 kcal
- Proteine
- 4 g
- Carboidrati
- 13.7 g
- Grassi
- 5.4 g
- Grassi saturi
- 4.3 g
- Fibre
- 7 g
- Sodio
- 655.3 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Pumpkin and ginger soup
35min
Spicy cauliflower soup
20 min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Minestrone
40min
Vegetable soup
35min
Chunky mixed vegetable soup
50min
Blended mixed vegetable soup
45min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min