Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 80 g kale, ribs removed and leaves cut into pieces
- 80 g fresh silverbeet, ribs removed and leaves cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 150 g leek (white and light green parts only), cut into slices
- 20 g coconut oil
- 200 g sweet potato, cut in pieces (approx. 1.5 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- ¼ tsp salt, plus extra to taste
- 20 g lemon juice, plus extra as needed
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 550.3 kJ / 131 kcal
- Proteine
- 4 g
- Carboidrati
- 13.7 g
- Grassi
- 5.4 g
- Grassi saturi
- 4.3 g
- Fibre
- 7 g
- Sodio
- 655.3 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Minestrone
40 Min
Chunky mixed vegetable soup
50 Min
Blended mixed vegetable soup
45 Min
Vegetable soup
35 Min
Spicy cauliflower soup
20 Min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 Min
Spiced lentil vegetable soup
1 Std. 30 Min
Pumpkin and ginger soup
35 Min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min