Vegetable soup
TM6 TM5 TM31

Vegetable soup

4.7 (616 valutazioni )

Ingredienti

  • 300 g potatoes, cut into pieces (3 cm)
  • 1 fresh tomato, cut into halves
  • 80 g brown onion, cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 400 g mixed vegetables (e.g. carrots, turnip, leek), cut into pieces
  • 2 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • ½ tsp ground black pepper, to taste
  • 600 g water
  • 20 g butter or olive oil

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
385.5 kJ / 91.8 kcal
Proteine
2.4 g
Carboidrati
10.8 g
Grassi
3.5 g
Grassi saturi
0.6 g
Fibre
3.7 g
Sodio
184.6 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative