Dispositivi & Accessori
Pink Salad
Prep. 5min
Totale 10min
6 portions
Ingredienti
-
white cabbage cut in pieces300 g
-
carrots cut in pieces300 g
-
beetroots cooked, cut in pieces300 g
-
olive oil125 g
-
large egg1
-
fine sea salt½ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
fresh coriander leaves10 g
-
Worcestershire sauce¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
lemon juice20 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
3 g
Calorie
1062 kJ /
254 kcal
Grassi
22.3 g
Carboidrati
10.3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Rice Salad with Vegetables
45min
5-Second Traffic Light Salad
5min
Beetroot Salad
10min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Cauliflower "Couscous" Salad
10min
Salad with Bacon, Watermelon and Yoghurt Dressing
20min
Soda Bread with Feta
30min
Super Quick Broccoli Salad
5min
Carrot Cake Energy Balls
15min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35min
Detox Salad
10min
Curried Parsnip and Apple Soup
30min