Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Polenta croutons
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 300 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 80 g fine polenta
- 20 g salted butter
Caeser salad dressing
- 150 g grapeseed oil
- 1 garlic clove
- 1 anchovy fillet in oil (optional)
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 tsp Worcestershire sauce, gluten free (see Tips)
- 2 tsp Dijon mustard, gluten free
Caesar salad
- 900 g water
- 500 g chicken tenderloins
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling, plus extra for greasing
- 4 eggs, chilled
- 40 g pancetta (approx. 8 slices)
- 1 baby cos lettuce (approx. 185 g), trimmed and cut into quarters lengthways
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3909.3 kJ / 930.8 kcal
- Proteine
- 45.1 g
- Carboidrati
- 15.8 g
- Grassi
- 77.2 g
- Grassi saturi
- 13.8 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodio
- 927.1 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Chicken Caesar pasta salad
55min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Seared steak and rocket salad
20 min
Cobb salad with buttermilk dressing
1h
Grilled potato salad with pangrattato
40min
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Oysters Kilpatrick
15 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Sausage sizzle with beer braised onions
1h 15min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Layered Mexican dip
25 min
Steamed greens with lemon feta
20 min