Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 80 g day old sourdough bread, torn into pieces
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 90 g pitted green olives
- 2 garlic clove
- 60 g eschalots
- 40 g unsalted butter
- 400 g liquid chicken stock
- 400 g tomato passata, plus extra if needed
- 1000 g potatoes, peeled and cut into cubes (3 cm)
- 2 tbsp olive oil
- 4 - 6 skinless chicken breast fillets (approx. 350 g each)
- 4 - 6 slices prosciutto
- 4 - 6 stalks fresh silverbeet, stalks removed and leaves torn into strips
- 160 g mozzarella cheese, cut into thin slices
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Valori nutritivi
- per 1 portions
- Calorie
- 2473.4 kJ / 588.9 kcal
- Proteine
- 69.5 g
- Carboidrati
- 23.6 g
- Grassi
- 23 g
- Grassi saturi
- 10.7 g
- Fibre
- 4 g
- Sodio
- 1021.8 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Beef stroganoff
35 min
Aussie meat pies
2óra
Pork fillet with mustard
35 min
Aussie potato salad
1h 30 min
Meatloaf with mushroom sauce
1óra 15p
Vegetable stock paste
30min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Meat stock paste
45 min
Pork with black bean sauce
30min
Curry lamb cutlets
1óra
Pizza dough with a trio of toppings
2h 10 min
Diane sauce
20 min