Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Salmon cheesecake
- 2 pieces lemon zest (1 x 4 cm), no white pith
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 1 sprig fresh dill, leaves only (see Tips)
- 250 g cream cheese
- 200 g sour cream
- 300 g ricotta (see Tips)
- 3 eggs
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 370 g hot smoked salmon, skin removed, flaked
Avocado dressing
- 1 avocado (approx. 200 g), flesh only, cut into cubes
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 20 g baby pickled capers, rinsed and drained
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 150 g water
- salt, to taste, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for seasoning
- 60 g mixed baby salad leaves
- 1 cucumber, peeled into ribbons
- 4 baby radishes, cut into quarters
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1574 kJ / 374.8 kcal
- Proteine
- 20.4 g
- Carboidrati
- 3.5 g
- Grassi
- 30.7 g
- Grassi saturi
- 15.7 g
- Fibre
- 3 g
- Sodio
- 1160.2 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Parmesan gelato
4h 30min
Cranberry and rosemary chutney
40 dk
Mini chive pikelets with mushrooms
1sa
Fruity pear mince tarts
2sa 30 dk
Vitality truffles
25 dk
Tuna dip
15 min
Berry mousse
5 Std.
Passionfruit and macadamia truffles
3 Std. 30 Min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1sa 20 dk
Mushroom tart
50min
Carrot, feta and mint salad
40 dk
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2sa 50 dk