Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Salmon cheesecake
- 2 pieces lemon zest (1 x 4 cm), no white pith
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 1 sprig fresh dill, leaves only (see Tips)
- 250 g cream cheese
- 200 g sour cream
- 300 g ricotta (see Tips)
- 3 eggs
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 370 g hot smoked salmon, skin removed, flaked
Avocado dressing
- 1 avocado (approx. 200 g), flesh only, cut into cubes
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 20 g baby pickled capers, rinsed and drained
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 150 g water
- salt, to taste, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for seasoning
- 60 g mixed baby salad leaves
- 1 cucumber, peeled into ribbons
- 4 baby radishes, cut into quarters
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1574 kJ / 374.8 kcal
- Proteine
- 20.4 g
- Carboidrati
- 3.5 g
- Grassi
- 30.7 g
- Grassi saturi
- 15.7 g
- Fibre
- 3 g
- Sodio
- 1160.2 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Leek and smoked salmon dip
55min
Pecan, apple and carrot pudding
1h
Spiced red wine pears
45min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 Std. 30 Min
Rhubarb and strawberry fool
2 Std. 15 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Champagne poached chicken terrine
1 Std. 30 Min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1 Std. 55 Min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30min
Baked artichoke dip
35min