Dispositivi & Accessori
Gevulde kalkoenborst
Prep. 15min
Totale 45min
6 porties
Ingredienti
-
kalkoenborst opengesneden in 1 dunne filet (ong. 900 g)1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
gekookte ham in fijne sneetjes100 g
-
kookappel geschild en in schijfjes gesneden (ong. 200 g)1
-
kaas in dunne plakjes (broodbeleg kaas)140 g
-
rozijnen70 g
-
walnoten, gehalveerd50 g
-
gedroogde pruimen zonder pit70 g
-
spek (opzionale) in sneetjes om dicht te maken150 g
Gekarameliseerde ui
-
ui in kwarten gesneden700 g
-
boter70 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
zout1 tl
-
vloeibare karamel30 g
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
46.77 g
Calorie
2395 kJ /
576 kcal
Grassi
34.26 g
Carboidrati
20.08 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Gevarieerd koken elke dag
52 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Zoete of hartige pannenkoeken
35min
Speltbrood
Nessuna valutazione
Volcano Steak Burgers
Nessuna valutazione
Sunrise smoothie
10min
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Nessuna valutazione
Franse brunch
Nessuna valutazione
Tarte Tatin
2h
Koken van speltgraan
Nessuna valutazione
250 g sjalot kleuren
Nessuna valutazione
Kwarktaartjes met pistache en mango
2h 30min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Nessuna valutazione
Steak au Poivre
20min