Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
XO sauce
- 40 g dried scallops (see Tips)
- 150 g boiling water
- 200 g peanut oil
- 4 dried red chillies
- 60 g dried shrimp
- 80 g eschalots
- 60 g garlic cloves
- 40 g piece fresh ginger, peeled and cut into slices (1 cm)
- 100 g smoked bacon, cut into pieces (1 cm)
- 6 long red chillies, deseeded
- 1 fresh bird's eye chilli, deseeded if desired
- 40 g light soy sauce
- 40 g Shaoxing wine
- 1 tbsp brown sugar
Asian greens
- 100 g snow peas
- 100 g frozen green peas
- 500 g water
- 2 baby bok choy, leaves separated
- 6 stalks broccolini, cut into halves lengthways
- 1 gai choy, leaves separated (8 leaves)
- 3 spring onions/shallots, cut into slices, for garnishing
- 2 long red chillies, cut into slices, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portions
- Calorie
- 1367 kJ / 325.4 kcal
- Proteine
- 6.7 g
- Carboidrati
- 12.9 g
- Grassi
- 26.5 g
- Grassi saturi
- 4.7 g
- Fibre
- 6.7 g
- Sodio
- 923.9 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Ginger chicken wings
40 Min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24 Std. 40 Min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3u. 20min
Thai noodle and seafood salad
50 Min
Chinese-style stir-fried vegetables
25min
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35 min
Fragrant pipis
30 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Steamed Chinese greens
30 min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 min