Dispositivi & Accessori
Chao qing cai (Chinese greens)
Prep. 5min
Totale 10min
4 portions
Ingredienti
-
garlic clove1
-
vegetable oil10 g
-
Asian greens (bok choy or pak choi), cut into pieces (see Tips)300 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper1 pinch
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
320.6 mg
Proteine
1.9 g
Calorie
156.3 kJ /
37.2 kcal
Grassi
2.7 g
Fibre
2 g
Grassi saturi
0.3 g
Carboidrati
0.6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Around Asia
72 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Stir Fried Whole Fish
20min
Hand Ripped Cabbage
20min
Chinese-style stir-fried vegetables
25min
Ginger sesame oil chicken
25min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Stir fried broccoli with carrot
15min