Dispositivi & Accessori
Anise-cured salmon
Prep. 10min
Totale 14h 10min
10 portions
Ingredienti
-
fresh boneless salmon fillet skin removed if preferred (see Tips)500 - 800 g
-
star anise3
-
black peppercorns1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
white sugar125 g
-
sea salt125 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
cold water to rinse
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
4655.3 mg
Proteine
17.3 g
Calorie
927.2 kJ /
220.8 kcal
Grassi
11.3 g
Fibre
0.4 g
Grassi saturi
3.1 g
Carboidrati
13.3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Sicilian prawn salad
40min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1h
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25min
Cioppino
55min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Peking-style duck pancakes
8h 50min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Salmon niçoise salad
35min
Citrus seafood salad
1h
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min