Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Potatoes
- 700 g water
- 500 g kipfler potatoes (small), cut into halves
- 24 large raw prawns, de-veined, peeled but with tails intact
- salt, to season
- 1 tbsp sherry vinegar
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 40 g eschalots, cut into fine dice
Sweet pickled cucumbers
- 150 g Lebanese cucumber (approx. 3), peeled, deseeded and cut into fine dice
- 50 g raw sugar
- 50 g white wine vinegar
- 100 g water
Horseradish cream
- 80 g thickened cream
- 50 g horseradish (see Tips)
- 60 g crème fraîche
- ½ tsp ground white pepper
- salt, to taste
Assembly
- 1 tbsp pink peppercorns (optional)
- ½ bunch baby radishes, cut into quarters
- 5 sprigs fresh chervil
- 50 g salmon caviar (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portions
- Calorie
- 746.5 kJ / 177.8 kcal
- Proteine
- 7.8 g
- Carboidrati
- 15.6 g
- Grassi
- 8.8 g
- Grassi saturi
- 3.5 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodio
- 452.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Warm wasabi potato salad
30 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Sunday lamb roast
1h 55min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1j 30 menit
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Leek and smoked salmon dip
55 Min
Citrus seafood salad
1j
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Oysters with lime granita
5 min