Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Potatoes
- 700 g water
- 500 g kipfler potatoes (small), cut into halves
- 24 large raw prawns, de-veined, peeled but with tails intact
- salt, to season
- 1 tbsp sherry vinegar
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 40 g eschalots, cut into fine dice
Sweet pickled cucumbers
- 150 g Lebanese cucumber (approx. 3), peeled, deseeded and cut into fine dice
- 50 g raw sugar
- 50 g white wine vinegar
- 100 g water
Horseradish cream
- 80 g thickened cream
- 50 g horseradish (see Tips)
- 60 g crème fraîche
- ½ tsp ground white pepper
- salt, to taste
Assembly
- 1 tbsp pink peppercorns (optional)
- ½ bunch baby radishes, cut into quarters
- 5 sprigs fresh chervil
- 50 g salmon caviar (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portions
- Calorie
- 746.5 kJ / 177.8 kcal
- Proteine
- 7.8 g
- Carboidrati
- 15.6 g
- Grassi
- 8.8 g
- Grassi saturi
- 3.5 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodio
- 452.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Grilled potato salad with pangrattato
40 min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Sicilian prawn salad
40 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Salmon with fennel and apple salad
1 Std. 20 Min