Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Ham and cheese wands
- 100 g unsalted butter, cut into cubes and frozen
- 100 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 pinch fine salt
- 50 g chilled water
- 40 g cheddar cheese, cut into pieces (2 cm)
- 1 egg, lightly beaten
- 30 g ham, cut into pieces
- 1 tbsp celery seeds
Tomato soup
- 100 g brown onion, cut into halves
- 130 g carrots, cut into pieces
- 110 g celery stalks, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 50 g unsalted butter
- 1 tbsp olive oil
- 1 dried bay leaf
- sea salt flakes, to taste
- ¼ tsp white pepper
- 100 g tomato paste
- 800 g fresh tomatoes, cut into halves
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- Valori nutritivi
- per 1 portions
- Calorie
- 1160.3 kJ / 276.3 kcal
- Proteine
- 6.4 g
- Carboidrati
- 15.1 g
- Grassi
- 20.5 g
- Grassi saturi
- 11.8 g
- Fibre
- 3.6 g
- Sodio
- 606.4 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Tomato and red lentil soup
30min
Bubble and squeak soup
35min
Pea and ham soup
2 godz. 20 min
Pasta primavera
1h
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Carrot and coriander soup
30min
Minestrone
40min
Creamy tomato and basil soup
30min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Cream of tomato soup
25 min
Cauliflower soup with bacon dust
35min