Dispositivi & Accessori
Cauliflower soup with bacon dust
Prep. 10min
Totale 35min
6 portions
Ingredienti
Bacon dust
-
rindless bacon rashers150 g
Cauliflower soup
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)60 g
-
water900 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)3 tsp
-
cauliflower cut into small florets (3 cm)950 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste3 pinches
-
butter or olive oil, to taste25 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1069.6 mg
Proteine
12.9 g
Calorie
725.5 kJ /
172.7 kcal
Grassi
10.3 g
Fibre
5.5 g
Grassi saturi
5.4 g
Carboidrati
4.6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Spicy cauliflower soup
20min
Pumpkin soup
30min
Cauliflower gratin
1h
Cream of mushroom soup
20min
Zucchini soup
25min
Creamy chicken cauliflower soup (Skinnymixers)
40min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Cauliflower mash
25min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Broccoli and blue cheese soup
25min
Pea and ham soup
2h 20min
Chicken and sweet corn soup
30min