Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Red Wine Reduction
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 1 garlic clove
- 40 g unsalted butter, diced
-
1 - 2
tsp meat stock paste (see tips)
o 1 - 2 tsp vegetable stock paste (see tips) - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 250 g water
- 110 g red wine
Pearl Barley Risotto
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut in pieces (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut in 4 pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 300 g pearl barley
-
100
g verjuice (see tip)
o 100 g dry white wine - 750 g water
-
2
tsp meat stock paste (see tips)
o 2 tsp vegetable stock paste (see tips) - 6 baby beetroot, peeled, quartered
- 12 baby carrots, peeled
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut in pieces (4 cm)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1430 kJ / 340 kcal
- Proteine
- 11 g
- Carboidrati
- 34 g
- Grassi
- 14 g
- Fibre
- 12 g
Nelle collection
Ricette alternative
Vegetable Stroganoff
30p
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45p
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30p
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25p
Indian vegetable curry
50p
Pumpkin Soup
35p
Potato Curry
12h 50min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50p
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45p
Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato
40 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1óra 10p