Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 70 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm), plus extra shaved for garnishing
- 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ brown onion (approx. 75 g), quartered
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 120 g pancetta, diced
- 400 g water
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 100 g courgettes, diced
- 2 celery stalks, diced
- 1 carrot, diced
- 400 g tinned chickpeas, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 400 g tinned kidney beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 400 g tinned cannellini beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
-
1
Tbsp vegetable stock paste, homemade (see Tips)
o 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 tsp dried chilli flakes
- 6 slices crusty bread, for serving
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1564 kJ / 372 kcal
- Proteine
- 26.1 g
- Carboidrati
- 30.2 g
- Grassi
- 13.8 g
- Fibre
- 13.2 g
Nelle collection
Ricette alternative
Lentil and Bacon Soup
8h 55min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 Min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min
Red Lentil Soup
40min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30 Min
Mulligatawny Soup
35 Min
Danish Split Pea Soup
1h
Scotch Broth
1h
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min