Versatile Chunky Soup
TM6

Versatile Chunky Soup

4.5 (43 valutazioni )

Ingredienti

  • 20 g olive oil
  • 350 - 400 g mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (2 cm)
  • 100 - 150 g mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (2 cm)
  • 700 g water (see tip)
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    o 1 tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
    o ½ - 1 Tbsp soy sauce, to taste
  • 50 g frozen mixed vegetables (opzionale)
    o frozen green peas (opzionale)
  • 60 - 80 g dried pasta, for soup (e.g. orzo), to taste

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
713 kJ / 170.4 kcal
Proteine
5.5 g
Carboidrati
24.7 g
Grassi
5.6 g
Grassi saturi
0.9 g
Fibre
4.3 g
Sodio
628.8 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative